2 Ocak 2013 Çarşamba

Yılbaşında Alaçatı, Sabahında Çeşme..

Merhabaaa 2013!

Nasıl geçti yılbaşınız? Umarım çok eğlenmiş, bol bol kahkaha atmışsınızdır, malum nasıl girerseniz öyle geçermiş yeni yılınız!

Biz bu sene öyle farklı olucak, böyle farklı davranıcaz, şöyle farklı yapıcaz diyip diyip, geçen sene ne yaptıysak yılbaşında tıpa tıp aynısını yaptık :s Yine çeşmeye gidip akşam yemeğimizi yedik, evde oyunlar oynadık, sonra da 00:00'ı görmek için Alaçatı'ya gittik. Hemen dip not geçiyim, yine milli piyano aramızdaki kimseye gülmedi. Amorti bile yok yani o derece.. Neyse kumarda kaybeden aşkta kazanır diyip, kendimizi avutup devam edelim.

Her yılbaşında olduğu gibi Çeşme özellikle Alaçatı tıklım tıklımdı. Bence birileri buraya her 31 aralıkta düzinelerce otobüs getirip, topluo insanları Alaçatı pazar yerinde, "şu eğlenmek için gelenlere nefes bile aldırmayacaksınız!!" diyip bin çeşit insanı salıveriyor sokaklara. Hatta gecenin sonunda en çok kim insanları rahatsız ettiyse ona altın takıldığına dair düşüncelerim bile var.. Eğer haklıysam, bu seneki altını merdivenlerde mahsur kalan arkadaşımızı göbeğiyle ittirerek katletmeye çalışan 120 kilo, 1,5 metre boyu ile en yakın zamanda kalp sıkışmasından gidicek arkadaşın hakkettiğini değerli yetkililerin bilmesini istiyorum!

Kalabalığa, garip insan türlerine rağmen Alaçatı her zaman olduğu gibi mükemmeldi. Minik minik barlarında yine tipitip gençler, her sokakta bir DJ.. Ana caddede de canlı müzik için sahne kurmuşlar. Sahne tam benlik! Kocaaamaaann bir karavan ;)) Grubun da çok güzel bir enerjisi var. Her cuma ve cumartesi 00:00 - 04:00 arası Kybele'de çalıyorlar. Olur da yolunuz düşerse dinlemenizi öneririm. Adları Tezgah. Biz çok eğlendik, siz de eğlenirsiniz.

Gezdik, dolaştık, bir iki oynadık, ben elime koluma çarpılmadığı zamanlarda bir iki bişi çektim, sonra yedik kokoreçimizi geldik evimize..
Yeni yıl sabahında önce Buse'nin hırıltısı (burnu tıkalı olduğundan horlama denilmesine tamamen karşı kendisi) sonra Öznur'un tiz sesiyle "artık uyanabilir miyiz"iyle kalkık :) Çok sakin bir uyuyan olduğum için bu tip haraketler beni pek rahatsız etti, pek ;))
Çeşme'de kalındıysa inatla bir yerde kahvaltı yapılır! Şefkat Kafemizde kahvaltımızı yaptık. Kadın yine tek başına çırpınırken, yine dayanamayıp "kimse teker teker sipariş vermesin, tabaklarımızı da toplayalım" diye etrafı tehdit etmeye başladım :)



Sonra her zamanki gibi kumsalımızda kalan tüüm çocukluğumuzla saçma sapan milyon tane fotoğraf çektik :)



Çeşme'nin en güzel özelliği eğer gözleriniz bakmaya değil görmeye programlandıysa sizi eğlendirecek, hayran bırakıcak milyon tane şeyle dolu olması. Hele Marina, minyatür cennet gibi..


Yeni yılın ilk iş günü yat resmi paylaşıyorum, kusura bakmayın ;))






İnsanı kızdırıcak resimler de var tabi.. Yılın ilk azarını duvardaki "mesut olunuz" yazısı yedi bile :))


                                                                               Dilek ağacı...

                                                                    Masal ağacı..









Veee son olarak.. Yeni yıl hepimiz için öyle böyle değil, çoookk güzel geçsin.. Dünyamız değişsin ve herşey bir insanı sevmekle başlasın diyoruz.. İlham kaynağımız..


Buket

10 yorum:

  1. hmm. renkli eğlenceli garip bi gün olmuş anladığım kadarıyla. hoş. iyi. güzel yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet hem garip, hem de eğlenceliydi. Önemli olan sevdiklerinle olmak, gerisi fasa fiso tabii..

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Otobüslerle adam gelmiş gibiydi Alaçatı! Entel'in E'sini orda burda satılan Efes biralardan başka bir yerde göremezdin yani. Allah bilir İzmir, Alsancak fln nasıldı.. Tamam şimdi sen sakinleş, İstanbula karete yapma, sev istanbulu sev.. Çok güzel çünkü İstanbul.. :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. 12 milyon değil mi yahu İstanbul'un nüfusu? 20 milyon oldu mu:s Al başını git bi sahil kasabasında yaşa madem :) Yaşın geliyor sahil kasabası için ne de olsa. Kaç gün kaldı 27'ye? 10 mu? ;)

      Sil
  3. Sevgili dostum, yeni yıla yine birlikte girdik… Her şey yine çoook güzeldi ama senin kaleminden, gözünden başka güzel… İzmir seninle daha güzel (!)
    Uzatmıcam, mesajı aldın sen pukitom :)

    YanıtlaSil
  4. Vay be.. bir kac yilbasi bende yapmistim bunlardan..

    Anilar geldi aklima.. da neyse sisirmeyim kafani..;)

    Mutlu yillar dilerim. Guzel girmissin, guzel gecsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Evet bu yıl farklı olsun, çok güzel olsun, hepimizin dilekleri kabul olsun İnşallah!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...