19 Nisan 2013 Cuma

Gittiğim yerden..

Kova burcuyum ben. 
(Oldum olası hep böyle diyip sıyrılmışımdır zaten çoğu şeyden ;)))  

Özgür olmalıyım, özgün olmalıyım. 
Farklı insanlarla çevrilmeliyim. İki gram aklını evirip çevirip kendini Einstein kılığına sokan insanlarla değil, bazen sorusuyla güldürse bile içtenliğiyle hayran bırakan insanlarla olmalıyım.. 
Hayal kurmalıyım. Hatta hayattan memnun değilsem gözlerimi kapatıp kendi kurduğum dünyama gülümsemeliyim. Bunu yapmazsam ölürüm.. Onu, göreceğim yerleri, sevdiklerimin ve benim en güzel günlerimizi hayal etmezsem ölürüm.. 
Gülmeliyim. İçten ama.. Çocuk gibi.. Hatta nefessiz kalıp garip sesler çıkarma hakkımı da kullanmalıyım gülerken. 
Her şeyden birazcık olsun dediğim hayatımda bu aralar en çok istediğim uzun bir yola çıkmaktı. Yanımda O.. Radyo da sözlerini hiç anlamadığım, zaten sözlerini dinleyecek kadar da hüzünlü olmadığım bir şarkı..

Hiç olduğun yerde durmakla kaçırdıklarını düşündün mü? Ben düşündüm. Hem de bugün bana bırakılmış bir mektupla..  Cebime sıkıştırmış Can amca.. Hiç eskimemiş kağıt, sanki dün yazılmış.. Bana yazılmış. Benim için yazılmış.. 


Eskiden bedenine sığmıyorsun sen derlerdi. Sanırım haklılardı. 

Bu hayat benim ve ben yarın planlarını yaparken bir anda elimden alınabilirdi. Ben daha bu yola çıkmamışken, onu bulacak cesareti toplamamışken hem de.. 

Şimdilik bu kadar.. Çok güzel bir sahildeyiz şu an.  Rex biraz koşsun, biraz denize girsin diye durduk. Yolumuz uzun ama bir o kadar da zamanımız var.. 

Haydaa.. Dur oğlum demeye fırsat vermeden Rex dışarı fırladı bile.

Diğer yandan hadi yazdığın yeter diye arabanın camından uzanıp bakan biri var şu an. Bana hem cesaret, hem de huzur veren o gözler öyle güzel bakarken nasıl devam edebilirim ki şimdi? 



17 yorum:

  1. Çok severim bu şiiri... Selçuk Yöntem'in sesinden dinlemek de ayrı keyif verir. Hayalinde Rex'i de yanınıza almanıza bayıldım! Bir gün gerçekleşmesi dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de en sonunda herkesin, hatta senin de oldugun bi ates etrafinda, o sahilde toplanmak var hayalimde.. Herkes gerceklesen hayallerini anlaticak, bol bol gulucez, hatta sarki bile soylicez :))

      Sil
  2. Ben Akrep burcu olduğumu sanıyordum. Biri beni anlatmış hehehehe... Ama Akrep burcu Kova burcunu döver yaaaaa! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akreppp miiii??? Amaaannn Tanrriiimmm:))))
      Allah'tan biz kovalar baris elcisi gibi insanlariz da dovuse fln girmiyoruz;)
      Anarsiiii hayallerimiz insallah ayni anda gerceklesir dielim o zamaaannn :)) (yoksa belli kan cikicak ;)))

      Sil
    2. Akrep burcuyum deyince çoğu kişi aynı tepkiyi veriyor. Hahahaha... korkmayın bizden ya. :D

      Sil
    3. Korkutmayın siz de hemen bir akrep kovayı döverler falan ;)))

      Sil
    4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    5. Yok yok sen çabuk gaza geliomuşsun, pratikmişsin, sabırsız ve söz dinlemezmişsin. Oturdum bir cuma günü burçlara bakıyorum, dahaa nolsuuunn... O diil de dün sokakta karavan gördüm nasıl içim acıdııı :(

      Sil
    6. Hahahahaha... Valla Romanya'da akrep burcundan korunma derneği kurulmuş. Bilemiyorum artık dikkatli olun. :D ama korkacakları noktalarımız var. Keşke herkes akrep burcu gibi olsa Hz.Muhammed'in ( s.a.v) Atatürk'ün akrep burcundan olduğu iddia ediliyor. Ne kadar doğru bilmiyorum onların burcundan olmak bile yeter bana. Ama akrep burcu ya çok iyi olur ya da kötü olur. Hitler mesela. Ama sadece burç etkili değildir ya o zaman aynı burçtan herkesin aynı olması gerekirdi. :D Oğlak burcu iyi anlaştığım burçlardanmış Sonsuz bak senle iyi anlaşıyoruuum hehehehe.. Ama şunu söyleyebilirm akrep erkeği bulma sakın :D Bak akrep erkeğini yeriyorum.

      Sil
    7. Yok yok aslında akreep burçlarıyla alakalı bir kötü deneyimim oldu ondan akrep diyince bir "duurr" bakeemm diyorum. Şimdi bir kişi için tüm burç halkını kötüleyemem canım :)
      (Senin yükselenin kova flndır belki :)))

      Sil
    8. Yükselenim de akrep :D maalesef :D

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeett öylee yapalııımm, güneşi kovalayalıııımmm! :)))))
      Aslında Ha Dias - Luca Mundaca çalıyor arkada. Hiiiçç de bişi anlamıyorum şahsen :)))

      Sil
  4. Bir gün gerçekleşecek.. Ve sen burada bu paylaşımının linkini vererek paylaşacaksın o güne dair gezi notlarınızı :) Bende diyeceğim ki, demek ki o kadar inanmış ki hayallerine, hayatta çok güzel bir şekilde karşısına susmuş. Hem de tam da istediği gibi gerçekleşmiş her şey.. Ne mutlu ona :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunu okuyunca resmen kocamaaann gülümseyip inşallaaaahhh dedim direk :)) İnşallah hepimizin hayalleri gerçek olur ve hepimiz buna tanık oluruz :))
      Bi de bakarsın bi gün böyle bir yola birlikte buluşup çıkmışız :)) Hepimizin yanında o beklenen insanlar ve biz :)) Kocaman bi karavanın içinde mesela :)) Ne güzel olur :)

      Sil
  5. Çok hoş bir yazı olmuuş. İçine oturdum minik bir tebessümle seni dinledim. Bende kova burcuyum. Hayaller...Gün içinde merdiven boşluğuna oturup kendimi güldürmek güzel oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydııınn.. Teşekkür ederim güzel sözlerin için..
      Şimdi bir pazartesi gözlerimi kapıyorum yine. Hem uykum olduğundan hem de hayaller gerçeklerden daha çekici olduğundan ;))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...