7 Nisan 2013 Pazar

"Hayal kur ve gülümse dedim sana!" Bir dost.. ;)

Filmlerinde kötü adam tarafından hazırlanan ve "bir dost" imzasıyla gelen o mektupları bilirsiniz.. Bu sefer benden bir kaç kişiye gittiler! Ama korkutmak için değil.. Hayal kurdurmak, gülümsetmek için.. :)

Geçen hafta kuzenimin doğum günüydü.. Yanında olamadım, ben de onun yerine güzel geleceğimizden kesitler hazırladım, yolladım! Mutlu yıllar kuzim benim.. Dostum.. İyi ki varsın :)








kıh kıh kıh :)))

Geçen hafta ayrıca en sevdiğimin, pek sevdiklerinin doğum günü vardı. Aslında ona hediye hazırlamamın en büyük nedeni, onun daha önceden çoook düşünceli bişi yapmış olmasıydı. Hani sizi yıllardır tanıyanlar, güya dostlarınız, sizi çoook sevenler yapmazken bişi, hiç beklemediğiniz biri bişi yapar ya.. İşte onu yaptı. Ondan hem şaşırtılmayı, hem de gülümsetilmeyi hak etti :)

Kurabiye sevilenler için yapılan özel bişi biliosunuz. Tabii ki hediye olarak yine kurabiye yaptım :) Bi de minicik kutucuklar. Yine hayallerden minicik kesitlerle tabii ki ;)


En sevdiğimin, en sevdiğini de düşünmemezlik yapılmazdı. Delikanlı çocuğumuz, iyi ki var ;))



Hediyeler iyi hoş da asıl olay hayal kurmak.. Ben profesyonel bir hayal kuranım, kendim için, sevdiklerim için.. Tabi sevmediklerim için de kuruyorum. Aikidolu, karateli senaryolarım mevcut. Hatta o kadar ki tam bir gerizekalı, karşımda konuşurken, gözlerinin içine bakarken neler düşünüyorum size anlatamam :) Tabi kafamı da sallıyorum, hıı hıı diye. O an bir soru gelse "hııı?" demektense hiiç korkmuuyorum! ;))

Bu arada bildiğiniz zormuş yani bu mektupları hazırlamak, dergileri tara kelimeleri kes, kelimelerdeki harfleri ayrı ayrı kullan.. Ölme eşşeğim ölme, ama Allah'tan öyle üşengeç biri diilim, bi de sonunda biri, hele ki sevdiğim birileri mutlu olucaksa, o zaman saatlerce uğraşmam gerekse de uğraşırım işte! Biz sevdik mi tam severriiizz koçlarııımm ;) (nerde tespihim :))

Hadi iyi pazarlar, yarın için hepimize sabırlar ;))

10 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Hediyelere bayildim!!! Biri bana boyle bir defter etse mutluluktan ucarim sanirim! Ellerine, emegine saglik. Rengarenk mutluluk veren hediyeler yapmissin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel sözlerin için, beğenmene çok sevindiiiim :) En kısa zamanda, hiç beklemediğin anda sana çoookk daha güzelleri gelir inşallah :)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. vaaaayyy hediyeye bittim!! :) hayal defteri ise aşmış :) benim hayal panolarım bunun yanında sönük kaldı ahaha :)
    P.s: 7 Temmuz - aaaa birinin doğumgünüsüymüş >.< :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zamaaann sanaaaa kocaamaaann bi defteer hazırlayalıımmm Marlene'immm :) Ama bi gel artık bi sarılıım, özlem gideriiyiiimmm!

      Sil
  5. Çok güzellll işte ruhu olan bir hediye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Anarşiii oturup hayal kuralım yahuu.. en güzel hediye o..

      Sil
    2. Bence de hayal kurmak en güzel hediye ama sevimli, çocuksu hayaller olsun :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...