28 Eylül 2013 Cumartesi

Eğlencelikler yoksa yokum arkadaş! ;))

Son zamanlarda katılmadığım aktivite kalmadı. Evlenme mi teklif edilecek? Nişan mı yapılacak? Söz, düğün, kına? Yok yok bekarlığa veda! Hepsinde ordaydım. (valla ondan yazamadım onca zaman ;)) 

Anladım ki bu anlar güzel anlar, ama güzel oldukları kadar da stres dolu. O kadar yapılacak iş kalıyor ki insanlara eğlenmeye zaman bulamıyorlar. İşte tam da o anda onları sevenler devreye giriyor! ;) 

Bu güzel anları o insanlar için daha güzel yapmak aslında çok kolay. Minik bir masa, kartonlarla yapılmış minik eğlencelikler ve tabi ki sürpriiiizzz! Uzun zamandır DIY yapmamıştım. Fırsat bu fırsat, ben çok eğlendim sıra sizde ;) 

Fark etmişsinizdir eğlencelerde artık havai fişeklerden, balonlardan çok ellerde minik maskeler, ufacık pankartlar, yakalarda sıfatlar dolaşıyor. Bunları yapmak da inanılmaz kolay..  Tek ihtiyacınız olan rengarenk kartonlar. Temanız neyse ona uygun kartonlar alın, üstüne yazmak istediklerinizi yazın ve arkasına aşağıdaki şekilde kilitli iğne takın.  


Pankartlar için siyah karton üstüne tebeşirle yazı yazabilirsiniz. Çucuklar için çöp şiş çubukları da alabilirsiniz. ben Alsancak Chicken'dan rica ettim, 5-6 tane yetti ;) Tekrar teşekkürler Chicken, iyi ki varsın :))  

 Aynı mantıkla bir sürü şey yapıp sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Hem bunları sadece düğün müğün için değil, doğum günleri gibi diğer özel günlerde de kullanabilirsiniz. Ama ben çizemem kartona derseniz, alın açık renk bir karton, bilgisayar ekranına yapıştırıp kopyasını çekin canım ;)) Ee birazcık kopyadan kimseye zarar gelmez :))


Bu kadar kolay şeylerle çok güzel bir eğlence, unutulmayacak bir anı bırakabilirsiniz sevdiklerinize.. Yani biz bıraktık diye umuyorum ;). Ofisimizin kıdemli çalışanı Burçin kızımızın bugün düğünü var. Ondan önce ona minicik kendi aramızda bir parti yaptık. Bir de pizza söyledik.. Kendi kendimize çocuklaştık, eğlendik işte ;)

 Hazırladık masamızı.. Rengarenk bardak ve çatallarımız, minicik ışığımız, kızımız için kemeraltından aldığımız "bride to be" eğlencelikleriyle masamız rengarenk oldu ;))


 Hepimizin bir sıfatı var. Biri Bride (gelin), biri Engaged (nişanlı) biri Dreamer (hayalperest). Bilin bakalım Dreamer kimin yakasındaydı ;))

İşte kızımız.. Böyle güzel ve sevimli :)) 
(bi de yüklemeleri yapılmadığında görün tabii siz onu ;)) 


Hadi durmayın!! Mutlu edin, mutlu olun ;)) 
Çooook güzel bir hafta sonu olsun.. 
Buket 

17 yorum:

  1. Her sey cok tatli olmus. Bir gün yakanda engaged yada bride yazmasi dileklerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oy yoruma bak :)) Sevelim de bi gün gerisi gelir ;)

      Sil
  2. Instagramdan takip ediyorum zaten her gune bir düğün hali :)) ne şirin şeyler cikarmissin ortaya, eglenceli olmuş.. onlar erdi muradina biz cikalim kerevetine .. bizde bi muradimiza erseydik iyiydi :)))
    Keyifli hafta sonlari caniiimm buketimm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzuuummm.. Çok teşekkür ederim :)) Senin de güzel haberlerin gelirse bi gün bi kargo da bunlardan alabilirsin bence ;))

      Sil
  3. Şirin şey üşengeçsiz insan =D

    YanıtlaSil
  4. öncelikle yorumunuz için teşekkürler bende çok mutlu oldum sayfanızdan bir şey paylaşmamak mümkün mü bayılıyorum yaptıklarınıza zaten aklımdaydı bu şirin şeyler yeni yıl için bende yapacağım bu arada yılbaşı kartlarınızda çok güzel olmuş her zaman ki gibi her şey süper çokkkkkkkkkkkk teşekkürler şimdiden iyi seneler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çoookk teşekkür ederim.. Sana da çook güzel bir sene diliyorum. Bu yıl her şey gönlünce olsun ;))

      Sil
  5. harika bunlarrrr. <3

    YanıtlaSil
  6. 3 haziranda dogum gunu partim var.ben de bunlardan yapacagim <3 Aylin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiden doğum günün kutlu olsun canııımmm :))

      Sil
  7. tesekkur ederim Buketcimmmmmm)))

    YanıtlaSil
  8. bide benim mezuniyyet torenim var 31 mayisda.biz sinif olarak eglenceli,farkli bir seyler yapmak istiyoruz.bana bir seyler onerirmisin.31 mayisa kadar.Aylin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de bunlardan yapabilirsiniz canım? "Mezun olmak bir harika" falan gibi? Aranızdaki espirileri yazarsınız minik pankartlara ;)

      Sil
    2. ben artik mezun olduuuuuuuum)))ve bunlardan da yaptik."Butun guzeller burada"falan gibi.insallah universite mezuniyyetimi kutlarim.insallah kazanirim.Hukukcu olmak istiyorum.

      Sil
  9. eğlenceli partilerin vazgeçilmezi!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...