28 Ekim 2013 Pazartesi

Bugün olmayabilir.. Ama yarın..

İnatla inandığınız şeyler var mı? Bir gün kesinlikle gerçek olacağına inandığınız şeyler yani?

Mesela içtenlikle önemsediğiniz kişinin bir gün oyunlar oynamak yerine sadece sizi sevdiği için "özel" hissettireceğine? Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacağına?

Uğraşlarınızın sadece geçiştirmelik "bravo"larla değil, hakkınız olanla ödüllendirileceğine?

Yıllarca yanında olduğunuz insanların bir gün gerçekten yanınızda olacağına? Hiç menfaatleri olmadan hem de.. Sadece sizin yanınızda olmak istediklerinden mesela.

Bazen hayat sizi kenara sıkıştırıp "inanma" diye sarsabiliyor. O zamanlarda ona inatla, hatta gülümseyerek, "inanıyorum" diyebiliyor musunuz? Sanırım benim en büyük gücüm bu. Evet bu aralar hayata gülümseyerek inanıyorum diyorum... Sevgime, dostluğuma, emeklerime karşılık bulamayabilirim. Ama bu hayatın sadece beni bugün yendiği anlamına gelir. Sadece bugün.. Ve yarın... Eğer elimden geldiğince uğraşırsam ve gerçekten inanırsam.. Yarın hayatı ben yenebilirim.. Yarınlar için yaşıyoruz ne de olsa. Bir kaç saat sonra bugün bitmiş olacak. Ve ben yarın yine sevdiklerime, önemsediklerime, işime ellerimle dünyayı sunmaya çalışacağım. Her seferinde daha fazla öğrenip, her seferinde karşıma çıkan insana daha fazla ümitle bakarak belki. Ama asla ümidimi kaybetmeyeceğim.. Ve genlerimden gelen bu inadı hayat asla elimden alamayacak..


Uzun zaman sonra neden mi böyle şeyler yazıyorum? Sizi tanıyorum. Siz beni tanıyorsunuz. Ve sanırım bu aralar beni sizden daha iyi anlayacak kimse yok etrafımda.. İyi ki varsınız.

Buket

8 yorum:

  1. İyi ki varsın!
    Bizler inatla, umutla, koca bir gülümsemeyle bakacağız her zaman yarınlara!
    Ve inandığın her ne ise bir gün karşına çıkacak, emin ol!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar benzeyebilirdik zaten biz birbirimize :))) Insallaaaahh kuzum :)) insallah :))

      Sil
  2. Iyi ki varsin sende soydasim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...