18 Mart 2014 Salı

Bazı anlar..


Doğru söylüyorlar... 

Hayat yaşadığınız uzun yıllardan değil, kısacık anlardan oluşuyor. Yaşadığınızı, nefes aldığınızı ve hissedebildiğinizi hayal bile edemeyeceğiniz anlar gerçek olduğunda anlıyorsunuz. O kısacık anlar sizi yıllarca gülümsetiyor ve en önemlisi ben büyüdüm dedirtiyor, size güç katıyor. 

Bir an düşünün.. Bir anınızı.. Belki elinizdeki her şeyi götürecek ama yine de yapardım dediğiniz o anı..
Benim her aklıma geldiğinde gülümseme neden olan tek bir anı var bu aralar.. Bir gün doğumu.. Çok uzak bir ülkede.. Çok güzel bir yerde.. “O an” her şeyimi alabilir, ya da bana dünyaları verebilirdi.. Hala hangisini yaptığını bilmiyorum. Tek bildiğim, bin defa sorulsa yine o anı yaşamak için, o güneşin doğumunu sadece 15 dakika izleyebilmek için bir çok şeyden vazgeçebileceğim..

Yaşadım diyebilmek için cesur olmak gerekiyor sanırım..  Ben yaşadım diyebilmek için elimden geleni yapıyorum, hiç pişman olmadan yapmaya devam edeceğimi de biliyorum..

Elimdeki yeşil çayı bize kaldırıyorum! Hiç tereddüt etmeden yaşayanlara.. Bizim mükafatımız gülümseyerek anlatacağımız, hatırlayacağımız anılarımız! Zaten bizim için bundan daha değerli ne olabilir ki?

Hepimiz için büyülü bir hafta olsun! ;)


Buket  

3 yorum:

  1. Blogunun kapağında ne yazıyor? Büyüyoruz, en çokta hayallerimiz eşliğinde. Yazınla bütünleşmiş..

    Çok hayal kuruyoruz ama bir gün tüm hayaller önüne serildiğinde bir adım geri çekilip düşünüyoruz, korkuyoruz.. Halbuki sen, ben değil miydik her gece başımızı yastığa koyduğumuzda o hayallerin gerçekleşmesi için dua eden.. Sen korkmadın Buket, gülümseyerek karşıladın hayallerini.. Kendini zaten seviyordun, kendini sevmen için bir nedenin daha oldu şimdi :)

    Büyülü bir hafta olsun hatta yıl ve yıllar :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsineee yeticeemm hepisineee :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...