24 Ekim 2014 Cuma

...

Ellerin dolu dolu, kapıyı zorlanarak açacaksın. Her zamanki gibi ondan bir saat önce gelmişsindir eve. Sesinden gününün kötü geçtiğini anlamış, eve adım atar atmaz yüzünü güldürmeyi kafana koymuşsundur. Poşetlerden sebzeleri, meyveleri bir de en sevdiğiniz restoranın artık amcanız saydığınız aşçısının ünlü mezelerini çıkarırsın. Ilımasın diye rakıyı hemen dolaptaki yerine alırsın. Buzluğu kontrol eder, hayvan şekilli buzluğun dolu olduğunu görüp rahatlarsın.

Ankara'da yaz akşamları keyiflidir, ferahtır bir kere. Hiç düşünmeden balkona geçer, ellerinizle yaptığınız sedir köşesini hazırlarsın. Kenardaki minik katlanan masayı açarsın. Büyük değildir masa, lüks de değil. Ama zaten ikisi de önemli değildir sizin için. 

18 Ekim 2014 Cumartesi

Dökülmüş yapraklar, unutulmuş plaklar.. Hepsi duvarlara! ;) - DIY

DIY dediğime bakmayın, amacım nasıl yapıldığını anlatmak değil de etrafınızdakilerle neler neler yapabileceğinize dair fikir vermek. Eğer benim gibi kopyala yapıştır evlerden pek haz etmiyor ve evinizi daha çok size özel bir hale getirmek istiyorsanız, hele ki bunu ellerinizle yapmayı tercih ediyorsanız duvarlarınız için hoşunuza gideceğini düşündüğüm bazı fikirlerim var! ;)


4 Ekim 2014 Cumartesi

Yerden manzaralar, düştüğün yerden.

Bugün düştüm. Evimin tam çıkışında. Onca insanın da tam gözünün önünde. Önce ellerim, sonra dizlerim yere sertçe çarparak düştüm hem de.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...