29 Kasım 2015 Pazar

Reçinee... Yani 100 kat vernik (#DIY)

Geçenlerde instagramda Amerika'daki bir kızın evini nasıl atölyeye çevirdiğini, reçineyle neler neler yaptığını görünce nasıl özendim anlatamam.. Kızımızın bloğu HelloHalsted. Ürünlere bakınca hemen bende yapacağım diyeceğinizi bildiğimden en kısa zamanda en kolay bulunabilir malzemelerle neler yaptım bir görün istedim..


18 Kasım 2015 Çarşamba

.


















Kimsiniz siz? Eşinize, annenize sordunuz mu hiç? 
Ya da "söyle bakalım benim hayallerim ne?" deseniz, 
Ne derler sevdikleriniz? 

2 Kasım 2015 Pazartesi

Baştan başlamaya hazır mısınız? Sıfır'dan mesela?

Edebiyat okumuş olmama rağmen bu güne kadar hiç bir kitabı enine boyuna yorumlamadım. Benim için kitap okurla yazar arasında apayrı bir dünya. Bu görüşüme rağmen, ilk kez bir kitabı bitirince, yazıcam dedim. Öyle bir dönemde çıktı ki kitap, kendime de bir sürü ders aldım, üstüne de kaybettiklerimin şerefine bir de kahve içtim diyebilirim...

Aslında yazmaktaki amacım size kitabı anlatmak değil. Ben size yazarı anlatmaya geldim. Yazarımızın ismi Tunç Kılınç. O kocaman holdinglerde kocaman masalarda kocaman sıfatlar altında çalışmış, bakmış istediği gibi gülemiyor, bir dur demiş kurumsal hayata. Ondan sonra kartvizitini Faili Meçhul Kıyak kartıyla değiştirmiş. Kartın üzerinde ne isim ne sıfat ne de cep telefonuu var. Amacı tanımadığı insanları hiç karşılık beklemeden mutlu etmek..  Sonra yetmemiş, reddedildiğinde intikam planları yapmak yerine gülmeyi tercih etmiş. Hoop bir kart daha atmış cebine.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...